Dolda talanger…

Det mesta har rullat på sista tiden, träningar och förberedelser för tävling.

Idag var det dock ett oväder utan dess like, snöade och stormade om vart annat… Kanon med sommarskoning och sommardäck, hörde att det blir minusgrader i natt, jippie

Att Desideria och Tekna har egna ”dressyrskills” från den högre skolan har vi ju redan sett, Tekna är en fena på caprioler och Desideria på levader, men idag har jag också fått se Gemeaux specialskills, problemet är att jag inte vet vad det heter eller vad det kallas, har med andra ord aldrig sett nåt liknande men ska försöka beskriva.

Höger galopp i motvind med framdelen längs en rak linje typ brant skänkelvikning åt vänster.Vänster bak och vänster fram rör sig som i höger galopp men utåt åt vänster längs linjen med huvud och hals åt höger för att sedan avsluta själva galoppsprånget åt höger i höger galopp, så ett steg närmare mig vid grinden och sen ett steg tillbaka från mig. Hur skumt som helst såg de verkligen ut, det skulle man ha haft på film .. han får iallafall stort A i koordination. Halva kroppen på väg åt ett håll och den andra på väg åt andra hållet.

Men när man talar om konstiga saker i galopp så har jag delat ett klipp som jag såg för några år sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.