Det rullar på …

Det måste man ju säga att det är härliga tider nu. Den tacksammaste tiden på året att hålla på med hästar, och precis nu innan alla flugor dyker upp är det ju perfekt.😊👍

Det är starter på gång både till helgen och i början av nästa vecka så det finns en del att göra. I övrigt tycker jag det känns harmoniskt i stallet, hästarna är pigga och glada men samtidigt är de lugna och avslappnade på em- kväll när man är där och grejar.

Denna vecka är det ju Eurovision och första deltävlingen var igår, har kollat in lite låtar i förväg och min favorit igår var Serbien, men jag tycker det var lite sämre då än startfältet som kommer på tors. I övrigt har jag gillat Norge som ska vara med på torsdag.

Nederländerna har en fin låt som växer ju mer man hör den, en tänkbar vinnare,Spanien gillas 👍,med ett tempo som man blir svettig bara av att höra och se😊. Skulle tro att Italien ligger säkert också bra till.
Jag brukar ju gilla Frankrike och så även i år, det är min vinnare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.