Flow …

Det är härligt när man befinner sig i ett sådant. Det har varit bra väder och det har varit bra jobb med hästarna.

Desideria är pigg och glad och har nästan varit som lite mallig efter senaste tävlingen och jag tror att hon känt av att vi varit stolta och glada över henne.

Hon blev ju dyngbrunstig när vi kom fram till Gävle och bara stod och tryckte sig mot väggen till hästen bredvid och bara pinkade och pinkade… Vi fick binda upp henne i boxen, grannen var dessutom ett annat sto, det kändes ju sådär men det var inget som påverkade henne sen när hon kom ut på banan.

Hon har sina idéer. Varit ute på en motionstur på morgonkvisten med henne och det kan man kalla ” vrålåk”, det är bara att hålla i sig. Vi tog lite dressyrövningar i Pertjärn och då lugnade hon ner sig och kunde börja koncentrera sig lite bättre, det är toppen att lägga in det mitt i , speciellt om de är lite på trycket, för då kommer de av sig lite. Idag voltade hon och vände upp riktigt bra ett par gånger så det kändes riktigt bra.

Gemeaux har fått ett litet nytt träningsupplägg och igår gick han korta och snabbare intervaller på rakbanan. Man skulle kunna säga att han behöver öva på tempoväxlingar för att bli rappare, det var andra gången igår vi gjorde på detta sätt och han var faktiskt lite kvickare i benen igår så jag hoppas det fortsätter på den vägen.

Lille Skutt( Tekna) har vi testat lite olika på inför tävlingen och nu bär det snart av.

Fick en rolig bild på en av stallkatterna igår 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.