Tomt överallt utom på Valla…

Den här helgen står väl det mesta i övriga travsverige ganska så stilla och allt fokus och allas blickar riktas mot Solvallas tävlingar, V75 idag med finaler och i morgon Elitloppet som på förhand ser ut att bli ett ”tvåkejsarslag” men man vet aldrig…

Igår körde vi en tur tillsammans med ”fyrtornet” och ”släpvagnen” ,dvs Tekna och Gemeaux . Det var ett bra träningspass där vi körde ”stafettkörning” bytte positioner med varandra hela tiden, körde om varandra både på höger och vänster sida.

Båda två tyckte det var roligt och de skötte sig bra. I övrigt har det varit rätt mycket ”friskvård” denna vecka av samtliga fyrbeningar, massage, Mastersons och Bemer och allt annat som ingår i vår repertoar.

Roligt är att fler och fler börjar upptäcka Equvicis produkter nu och vi har ju använt dem i lite mer än ett år nu och har bara goda erfarenheter.

Det är just de där tre grundstenarna som vi lägger ner mest energi på, dvs utfodring, träning och underhåll/friskvård och man lär sig verkligen nya saker hela tiden.

Idag har jag varit ute med Desideria en sväng, lite lugnare idag, vilket faktiskt kändes skönt då hon varit lite väl ”uppeldad” de senaste passen.

Hon kändes mjuk och fin och lite mer harmonisk, det är bra med lite ”sövande” pass nu mellan tävlingarna nu när hon verkligen förstått vad tävling går ut på, det är liksom inte svårt att få henne att tagga till om man vill.

Här nedan kör hon sin favorit pose 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.