Where focus goes, energy blows…

Hörde detta uttryck idag, lyssnar en del på olika motiverande föreläsningar eller tal osv och detta kommer från Tony Robbins , författare och livsinspiratör.

He he det kan ju tolkas på flera olika sätt beroende på vilket perspektiv man väljer att se det från men tänker inte gå in på det vidare från ett spirituellt perspektiv.

Från ett enkelt sätt, man lägger stort fokus på häst och ja, nog finns det mycket energi där. Desideria var grymt pigg igår, lilla fröken Tekna fick ett kombinerat motions/dressyrpass, Gemeaux var en hygglig ”latkorv” i början men varvade upp mot slutet.

Imorse var den ”lilla svarta” en riktig drake, hon är väl ca 155cm men i morse kändes det som hon var närmare 2 m hög. Både hon och Desideria anlade sedan ”draklook” båda två när de skulle in från hagen så det verkar inte vara nåt fel på energin.

Tekna hade lite eftermiddagsspa idag och när det inte var Desideria som stod i centrum så passade hon helt sonika på att vid den sedvanliga ”eftermiddagsluren” lägga sig ner och snarka ljudligt… i väntan på sin tur, de är verkligen ett härligt gäng personligheter.

På fredag är det dags för Desideria igen och i söndags tog jag med mig en bok från mamma och senare på kvällen när jag öppnade boken hemma ramlade denna ut,

Det måste vara ett gott tecken, med tanke på att det är en ”kanadensare” som ska köra henne..🐎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.