Mår som hästarna går….

Eller hur det nu är man brukar säga….i vilket fall ligger det nog mycket i det och idag var det väldigt enkelt att vara på topp.

Gemeaux gick sina korta snabba på rakbanan idag ensam och idag var det ingen ”latkorv” han var riktigt taggad trots att han var utan sällskap, det verkade faktiskt som han tyckte att det var riktigt roligt och bjöd till.

Det verkar ha gjort lite resultat nu för han har blivit lite rappare och det är lite mer Go i honom. Idag tyckte jag också att han kändes mjuk och uppvärmd lite snabbare än han brukar.

Tekna hade jag ju en lite brottningsmatch med tidigare i veckan då hon inte alls var rolig, hon har fått börja på med lite dressyrkörning och det var visst exercis sist, har hittat några ömma punkter på några muskler som jag jobbat med under veckan och idag var hästen som ny, på riktigt…

Mjuk och fin på bettet (vanligt träns- bett) gjorde alla dressyrövningar med lätthet som hon aldrig gjort annat. Spänst i steget ute längs träningsbanan och jag släppte av henne en repa för att se hur det verkade på rakbanan och kändes gryymt bra… Hon var supernöjd med sig själv så hon tyckte nog också att kändes riktigt bra. Provlopp nästa…

Desideria fick sista förberedelsen igår och det verkade bra. Det blir lite ”hästyoga” ikväll för henne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.