Solvallatrenden är bruten

Idag gjorde hon det bra, vi har ju provat att åka till Solvalla ett antal gånger både med Desideria och Venus som vi hade tidigare, Venus hade galoppskorna på sig typ varje gång vi var hit. Desideria har varit här några gånger och hade nog sin sämsta dag en gång , sist när vi var här var det svårt utgångsläge, hamnade långt bak och kom sedan och sitta fast till slut. Vi har aldrig lyckats ta en pengaplacering, men Desideria vände på det idag.

Hon hade ett svårt utgångsläge med spår 8 bakom bilen. Hon öppnade nog bättre än någonsin och hamnade i dödens vilket blev tufft hon blev väl lite pigg där också. Det satt i benen till slut. Hon kämpade väl och fick med sig 6e platsen .

Hon kapade rekordet från 14,8 till 14,2. Tittar man i hennes rad nu så är det en otrolig utveckling i tider som hon haft under våren , det är lite svårt att fatta faktiskt att man som en liten amatör fått varit med om att ta 4 segrar i år redan med en pålla som vi har fött upp själva.

Det är på dagen idag 1 år (fick minne på om det idag på facebook )sedan hon gick sitt första banjobb för oss som fyraåring efter ett långt tävlingsuppehåll hon hade då senast startat i oktober som tvååring om jag inte minns fel.

Som treåring var det mest bekymmer med mycket förkylningar och det blev varken hackat eller malet.

Hon kvalade i slutet av juni ifjol och vilken resa hon har bjudit oss på sen dess. Såhär på senare år så måste jag säga att jag gillar verkligen ston, vi har ju två stycken med mycket vilja energi och jaa ibland kan de konsten att reta gallfeber på vem som helst men konstigt vore det väl annars, det är ju få nära relationer rent allmänt där man överens om allt jämt.

Hehe en betraktelse idag , vi norrlänningar tycker ju ofta att det är ”stressigt” i Stockholmstempot och jag tycker till och med man kan märka det på travbanan. Det är som lite mer hets i luften, kan inte sätta fingret precis på vad det är men jag tänkt på det förut också.

Desideria hade ”fönsterbord idag och var mycket intresserad av att kika på alla tåg mellan hötuggorna. En sak som inte var optimalt var att hon var dålig på att dricka före loppet och det kmär besvärligt när de så väl behöver det.

Skönt är det iallafall att om man ska starta i kvällens sista lopp och har lång väg hem så är det en klar fördel med ljuset som är just nu. Jag har sagt det förut och säger det igen : Det finns väldigt mycket att vara tacksam över.

♥️

( Tågspanarn )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.