Provlopp och torskrygg, recept på en toppenlördag

Veckan har ju gått i ett rasande tempo, lite kallt och regnigt har det varit men äntligen idag blev det sol.

Tekna visste direkt i morse att det var något på gång och gick glad i hågen på finkan. Vi anmälde till 1.45s provlopp , det blev bara två i det loppet så de slog ihop det med 2st som skulle gå i 1.40 så det blev iaf 4st.

Tekna hade spår 1 och knatade iväg från starten det blev en galopp efter ett varv efter det hade hon fått upp ångan och gick riktigt fint, roligt att se , det kommer allteftersom och hon verkar tycka att det är roligt.

Nu är det sommaruppehåll med lördagsprovloppen och vi har anmält lilla fröken till ett lopp för (nybörjar) treåringar på Oviken på midsommardagen så får hon fortsätta att öva.

Sensorn till Desiderias sparklåda fick slut på batteri i veckan och det upptäckte hon snabbt och började genast möblera om, inredningsarkitekten.

Vi körde lite maskrossallad i onsdags.

Efter en förmiddag på Bergsåker blev det en tripp till Galtström med god mat och dryck i glada vänners lag, tack alla inblandade, åt bla en jättegod torskrygg och Jouni pratar fortfarande om den goda efterrätten han åt, någon slags sorbet på gröna äpplen med lakritscrisp.

Nu tänker jag jag kika på midnattstravet från Boden och just midnattstrav blir ju synnerligen aktuellt häromkring den kommande veckan. 🌜🌞

Från dagens provlopp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.