Inredningsarkitekt och modefashionista…

Desideria har ju lite bisysslor förutom travet då, har ju möblerat om i stallet, har försökt emellanåt att slå ut väggar och lite sånt, idag fick jag mig ett gott skratt för kreativiteten fortsätter utvecklas så nu innefattar den även mode…

Hon har en flughuva med öron som man trär på skallen och hon har ju justerat den lite då och då och idag stod hon och såg jättenöjd ut när hon öppnat för ögonen och korvat in den på båda sidor lika mycket under grimman.

Tjusigt värre….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.