Upp och ner..

Idag var de så dags för Tekna på Bergsåker, hon har känts bra hemma men hon är inte helt enkel att köra på banan och idag tappade jag modet helt och hållet när jag såg värmningen , det var en del hoppande (galopperande) och rullande, dvs det stämde inte för henne så bra idag så vi valde att stryka.

Det är inte alltid lätt med unghästar och alla deras olika faser och stadier ibland får man backa bandet lite. Känns som att det är ingenting att hänga läpp för, bara att jobba vidare och det kommer väl när det kommer.

Hon gillar ju att ut och åka så det blev ju ett litet avbrott i vardagen i alla fall.😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.