Epiphanys och ofrivilliga tatueringar…

Det var ju svinvarmt redan imorse men vinden vände och sen så blev det ju svalt och fint åtminstone hos oss och det gjorde ju ingenting faktiskt när man ska träna. Desideria gick sitt dagen före start pass och kändes 👌.

Körde igenom en grundlig Masterson igår och det var faktiskt mindre att lossa på än innan förra starten, det klagas ju på värmen men hur bra är det inte för muskler och leder, det är klart man blir lite matt men man har då inte ont i kroppen iallafall…. Mycket nöjd med henne och nu vore det ju kanon om det höll en lagom temperatur imorgon när det är dags att bege sig..

Såg igår att jag hade en inte alltför snygg ofrivillig tatuering när jag bytte om till shorts, man brukar ju tala om hovavtryck men jag har ett fint tandavtryck mitt bak på vaden efter Desideria, tjusigt värre.

Storemannen Gemeaux har fått propadder bak och det kändes bra ,går inte lika tätt och nära och bra stabilitet i bakkärran kändes det som.

Tekna kändes verkligen jättebra idag, rak och fin och kändes väldigt rejäl. Det bästa var att lite som jag funderat på kring henne idag slog ned i skallen som en klar insikt, tycker dock att det svenska språket inte gör upplevelsen rättvisa på engelska heter det epiphany och japanska satori det låter mera upplyftande tycker jag, i och med denna plötsliga insikt började som en film i mitt inre av tidigare erfarenheter, minnesarkivet, visserligen från min ridtid men plötsligt stod det helt klart för mig att åt det håll jag sneglat åt ett tag, är den vägen som vi ska slå in på och jag hinner tänka att jag måste ringa en bekant och fråga henne om hon har den utrustningen jag letar efter kvar…

När jag kommer till stallet så ser jag att det står en bil på planen nära vårt stall och vem var inte det om inte hon jag nyss bestämt mig för att kontakta, säger bara synkronicitet och hon hade det jag sökte kvar… Tänk vad lätt det kan vara ibland 😊 Toppen så nu kan vi lägga till med lite alternativ träning redan till veckan för att stärka upp några svaga punkter.

Mer aha upplevelser till folket….

Det är ju när man stillar sitt sinne som nya idéer kan komma igenom och ett bra tips är faktiskt att meditera, tyvärr kan det vara svårt om man har mycket tankar som far hit och dit men det finns faktiskt väldigt bra guidade meditationer på Youtube som man kan testa, det rensar hjärnan och det tar bort mycket stress, sen behöver man inte göra det så märkvärdigt utan se det som en stunds avkoppling som laddar batterierna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.