Spännande tider…

Idag är det den största travdagen på Bergsåker med Sundsvall Open Trot, det är lugnt för oss dock då vi gjorde ifrån oss vårat redan igår.

Gårdagen var lätt att sammanfatta, ”det var ju synd på så rara ärtor” .

Desideria var på tok för peppad och bara galopperade, det blev en omstart men var lika peppad ändå så det var galopp och sen kördes hon runt i loppet och gick en 14 tid ändå, så hon fick iallafall ett jobb, då är hon lite enklare att handskas med hemma igen. 😊

En parallell som dök upp i mitt huvud igår var att vi har ju rest en del de senaste som till Solvalla och Rättvik, de resorna har kanske tagit lite udden av den värsta friskheten, igår var det ju bara en kort bit till Bergsåker.

Vadan jag tänker så ,Jo för ett antal år sedan hade jag hand om en mycket talangfull ryttare och inte minst en ponny som besatt väldigt hög kapacitet men som även kunde hitta på en del hyss, när det var viktiga tävlingar runt hemorten blev det lätt en del knas men när det blev en del längre resor till större tävlingar så höll sig ponnyn bättre i skinnet och kunde prestera på det sätt vi visste fanns där.

Det blev ju ett snällt lopp senast på Valla som hon gick framåt med och var nog ganska toppad igår och då är man och balanserar på den berömda kanten där det lätt slår över och det spricker och det var väl så det blev ungefär. En jämförelse som ligger i tiden nu när det är EM , som att missa i bytena i varje med koeff 2 i Grand Prix, det kostar för mycket….

Jag har jobbat intensivt med Masterson under veckan och när jag checkade av punkterna dagen före så blev jag riktigt glad ,jag kunde faktiskt inte hitta något någonstans och hon får ju i princip alltid beröm för hur hon känns på tävling, fick lite nya uppslag av Rauno senast på Valla och har jobbat med detta och redan själv tyckt det blivit skillnad, små detaljer är det bara men så viktiga för helheten, vi jobbar på …

Kom att tänka på en affirmation jag hört från Neville Goddard:

I did it,

I am doing it, and

I will continue to do it,

until that which I have

done is perfectly externalized

within my world.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.