Inskolning

Idag har Tekna skolats in i walkern, smart häst, lärde sig snabbt att byta varv när det var dags. Såg faktiskt ut som hon tyckte det var roligt, lite förberedande också för att gå bakom startbilen. Desideria stod i hagen bredvid och hejade på, såg det i alla fall ut som…

Nu har det funkat bra med Equibandpromenader och nu är tanken att hon ska få gå med den i walkern korta stunder.Har tagit det försiktigt med den, inte för lång tid i början och vilken gång det blir i henne, roligt att se. Efter en stund sänker hon huvudet självmant och frustar lite förnöjt så jag är övertygad om att det är ett mycket bra jobb för henne.

Just nu känner jag att det är lite idetorka i skrivandet här och tänkte att någon av er som läser kanske har något bra förslag, i så fall Bring it on….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.