Flugornas herre…eller nåt.

Hur mycket flugor kan det finnas liksom…å de ska vara överallt och tassa, morr. Om det är en del viftande med ben och svansar i vanliga fall så är det ju ingenting mot för hur det är nu…En som verkligen var på hugget igår var Lille Skutt ( Tekna) med lite tur så kanske hon har gått ur en växtperiod nu, hon var otroligt pigg i och kändes bra, hör och häpna det gick att lägga in skritt här och där och hon skrittade genom hela kroppen utan att försöka smyga igång i trav var tionde meter ungefär, prima liv👌

Desideria svischade uppför backarna i sedvanlig stil igår med Jouni och hon har känts mjuk och fin efter senast.

Idag gick Tekna med equibanden i walkern, först tyckte hon nog det gick lite för långsamt så hon gick zick-zack vid främre grinden, sen lugnade hon ned sig och gick fint.Det syntes att det hade bra effekt, inget fuskande bak, det ska bli väldigt intressant att se hur detta faller ut så småningom. Men det är mycket värt att se att man på ett enkelt sätt kommer åt precis där det behövs.

Det är så bra med att se hästen från sidan hur den arbetar med sin kropp, det tyckte jag även när jag red mycket, för det kunde ju kännas på ett visst sätt samtidigt som det kunde se ut på ett helt annat. Man behöver se saker från ett annat perspektiv ibland, nuförtiden ser man ju mest en mer eller mindre stor rumpa.😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.