Huvudvärk kan komma plötsligt, eller hålla i sig väldigt länge…

Usch, det var en jobbig helg… Bollnäs på fredagen med Desideria som fick ett väldigt jobbigt lopp, inte kul alls, dock glad över att hon har varit fin i benen och hur otroligt det än kan låta så ser det faktiskt ut som fröken lagt på sig några kilon, det har verkligen inte varit några problem för henne att hålla hull trots att hon tävlat frekvent.

På fredagkväll började jag få ont i huvudet och det har hållit i sig hela helgen, på lördagkväll började jag dock bli lite halvdesperat så lindade ett kylbandage , equi n ice runt skallen, kändes ju bra förutom att den där kylvätskan ville rinna ner i ögonen. Lite tidigt för Halloween men hade ju annars kunna kört mumielooken….det har ju varit rätt lugnt ändå med migränen sen jag fick ny medicin men nu blev det ändå en rejäl tredagars, och ja jag har varit på skallröntgen och hela faderullan men visste inte om jag skulle skratta eller gråta när de inte hittade nåt…skämt å sido eller de inte hittade något som inte skulle vara där iallafall…

Stallet har fått sig en uppfräschning i helgen med högtryckstvätten, hästarna var dock något misstänksamma . Gick igenom boxarna minst lika noggrant som brottsplatsteknikerna i CSI.

Idag började ju älgjakten så det blev ”walkern” i morse. Sade senast igår att jag tycker Tekna lugnat ned sig betydligt, har kunnat gå in och ut från hagen som en vanlig häst , utan caprioler och diverse andra krumelurer och dessutom kunnat skritta genom hela kroppen avslappnat för vagn även om man gått ner i skritt från spring ute längs träningsbanan.

Hon jobbar kanonfint med equibanden också, men som sagt det var det där med att säga att nu tycker jag hon har lugnat ner sig, hehe efter dagens arbete när hon skulle gå ut i hagen var det som hon hade fått en raket i ändalykten, rivstartade med små galopppiruetter runt mig och uppspärrade draknäsborrar, suck.. och sen var det fina bakutsparkar när hon väl släpptes lös i hagen, ryggen såg väldigt smidig ut bör tilläggas.

Höststädningen fortsatte och idag blev det selkammare/skafferi som fick sig en uppfräschning, hur mycket som helst att slänga, så skönt när det väl är gjort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.