Stämningshöjare på 4 ben…

Pang sade det och det blev höst tom Jappen vill sova inne…och med regnet så kommer ”geggan” vilken nog är här för att stanna ett tag.

För övrigt så rullar det väl på, Desideria pigg, men har fått ägnat sig åt en del ”dressyrkörning/långsamkörning” i veckan och har faktiskt varit riktigt koncentrerad. Det är bra att få arbeta med hjärnan också.

Ni vet det finns ju vissa människor som är såna med energi som höjer stämningen och sprider värme och glädje vart den än går, vi har en sån fast en fyrbent i vårat stall : Tekna, hon gnäggar en alltid till hälsning oavsett om det är mat eller inte och hon har även fått de andra två att börja likadant, tom Desideria som är rätt tyst i relationen människa-häst även om hon kan ropa efter de andra hästarna.

Det roligaste av allt är att Tekna gnäggar också när man drar in vagnen i stallet, sen står hon vid dörren med spetsade öron. Då kan man nog säga att de verkar gilla sitt arbete. Gemeaux känns ok, vi får se vad som händer härnäst.😊

Apropå det där med energier, vi var tidigare i ett stall och där hade vi två hästar som gick tillsammans i en hage ganska nära huset där ägaren till stallet bodde och han sa alltid att oavsett vilken tid det var på dagen så visste han alltid cirka 10 minuter innan vi svängde in på gården att vi var på väg för hästarna kom alltid farande från där de var i hagen till grinden, sånt är rätt intressant tycker jag.🌠

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.