På et igen…

Då var vilan över för den här gången och de 4 -benta verkar inte direkt misstycka.

Desideria är lite lätt sjögrön i stallet och så, mycket krokodilfasoner men faktiskt varit lättsam att köra så det känns bra, hade väntat mig mer ”rodeoliknande ” övningar.

Gemeaux har förvånat mig riktigt för han brukar inte vara så rolig efter ett tags vila brukar vara seg och det brukar gå lite tungt med den kroppen innan han kommit igång igen, men konstigt nog kändes han nästan bättre än innan så det verkar gjort han gott.

Tekna hon är lika glad och positiv som vanligt och gnäggar i högan sky när man drar in vagnen och sen är det bara att åka med. Fortsättningsvis går hon också med equibanden och hon verkar trivas med det, har mina förhoppningar att kunna använda den vid körning också framöver.

För övrigt tycker jag det är lite kallt för årstiden, det är ju bara mitten av september än så länge, för min del kunde det gärna vara lite hyggligare temperaturer ett tag till, vintern blir lång nog ändå, det kan man vara säker på….

Desideria är anmäld till Bergsåker , lite trist läge med spår 7 bakom bilen och jag önskar mest att hon ska få ett schysst lopp denna gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.