”De kommer kliva på dig igen.”

Precis som Håkan Hellström sjunger så är jag helt säker på det , åtminstone när det gäller dom där fyrbenta, för seriöst hur många blå tår på högerfoten har man inte haft i sina dagar, trots att man försöker vara duktig med ståltåhätta.

Blev rejält stämplad av ”krokodilen” i igår och just då var hon ganska billig. Gemeaux han är mer ”hoppa åt sidan och lägga krokben” typen. En gång i vintras lyckades jag återfå balansen med näsan ca 5 cm från backen, vet inte än idag hur jag lyckades reda ut den situationen i det skedet.

Det finns en sak som verkar gå i arv på de dära släktet, exakt likadant med Desideria och Tant. Tar man ut dem på gången och grejjar så kan de vara i de närmaste änglalika och allt flyter på så länge det bara är du och hästen där men kommer en till människa och jag pratar med denna då är förtrollningen bruten , det är lite som någon slags avundsjuka, som de vill säga står jag på gången så är det bara mig det här handlar om och Gud nåde den som kommer och ”stjäl” uppmärksammhet, Tant var exakt likadan, så fort någon kom in när hon stod på gången, åkte öronen bak och de var allmänt sura miner och visst klapprande med tänderna eller viftande bakben, same same but different, Desideria är ändå snäppet värre när hon sätter den sidan till, som Tant, extended version eller 2.0.

Vilket gäng 👌

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.