Vad har du alltid i fickorna i på fall att…

En del har nån form av cerat, tuggummi, en halstablett kanske en näsduk, själv kommer på mig konstant med att alltid ha två öronpassande bomullstussar det är i jackor, byxor ,fleecetröjor,regnkläder överdragskläder. Det är nog bara handväskan än så länge som klarat sig. Det blir alltid ett ‘bommullsberg ” på tvättmaskinen när det ska tvättas.

Tänker alltid när man ska någonstans med hästarna att jag tar två tussar extra i på fall att..och på den vägen är det…

Igår stod Desideria på gången, täckesbyte och lindning av ben. Jag står på sidan i höjd med bog och hals ungefär, hon försöker buffa på mig med nacken flertalet gånger och jag känner efter, Japp mycket spänningar och musklerna känns hårda, sätter igång och masserar lätt, hon vrider på huvudet och läpparna hänger till höger och efter en stund hänger hela tungan ut och hon bara står och blundar, man skulle haft en kamera för synen var verkligen obetalbar.

Efter en stund var hon nöjd, så otroligt snäll och mjuk hon kan vara när hon vill …. men hon är ju född i tvillingarnas tecken då det är kanske därför hon har en ”split personality”.

Nä nu är det kväll…imorgon ny vecka nya möjligheter….🙏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.