Lack of inspiration

Har varit lite dåligt med inspiration att skriva på sistone, träligt väder, ömsom ösregn ömsom snö eller blåst och kallt så förbannat. Det kommer nog bli en lång vinter iår känns det som och hörde häromdagen att den där vintern för två år sen när det var lugnt med snö ända fram till efter nyåret för att sedan kom helvetet att braka lös i allt vad det hette snömängder, då var det visst väldigt mycket rönnbär på träden precis som det är nu… Det sista som överger människan är hoppet… Hm hoppet om att det var en ren tillfällighet. Synd att jag inte tror på tillfälligheter eller slumpen.

Desideria hade vi anmält till Hagmyren på söndag denna vecka, första reserv och kom inte med det känns lite ”muppigt” för hon verkar ha laddat upp batterierna sista tiden och är mer än lovligt jobbig.

Idag kom det ett minne i mitt flöde på facebook från när vi var och hälsade på henne på hösten som tvååring. Hon ser ungdomligt näpen ut på bilden även om hon var ett ”rivjärn” redan då. Växt på sig en del har hon också gjort även om man från tävlings filmerna i Tallinn kunde se att hon redan då var betydligt högre än sina kullkamrater.

Tekna och Gemeaux har haft lite gemensamma träningar och de verkar trivas med det. Själv har jag roat mig med nackspärr som kom på måndagmorgonen och som blev värre under dagen , nu har jag dock fått hjälp med det nu så det var bättre idag även om det inte var helt borta.

Var visst också lite väl ivrig att få rejäl värme på de här rispåsarna jag brukar värma i micron, lyckades bränna hål på en…. Det kan visst lätt bli lite för mycket av de goda.. när man gillar värme.

Kom osökt att tänka på Emil i Lönneberga när han skulle värma grytlock åt sin pappa och det blev ett tag för länge, det blev rätt bra fart på gubben om man säger så 🙂.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.