Fullt flöde på alla plan…

Natten som var har det regnat och idag har det regnat , like there is no tomorrow. Men jag såg på YR att det även ska regna imorgon så det finns en morgondag och även den är full av regn så suck, det mesta liknar ju träskmarker redan nu.

Ogillar kraftigt att det blir så halt i hagarna, halkningar brukar medföra en del problem och det är inte alltid heller på en gång det märks om de justerat sig i hagen bara lite, då kommer det gärna smygande när man minst anar det.

Samtliga fick träna idag och jag känner mig väldigt nöjd me samtliga Har själv åkt på en finfin förkylning så även där är det fullt flöde, inte jättepigg direkt men det har gått bra att varit ute i friska luften, man blir jäkligt trött, rödnäst och mosig när man är inne i värmen så idag har jag faktist föredragit att varit ute. Inget ont som inte har nått gott med sig…

Desideria är ju på tapeten för start på fredag och jag hoppas allt blir som det är tänkt för hon har var helt sjövild den senaste veckan så ett vore bra med en liten urladdning nu.

Idag var hon dock väldigt snäll och timid när vi var ute på en rejäl långpromenad i skritt mestadels och lite uppmjukande lättjogging. Just de här passen är hon dock väldigt lugn och fin och avspänd för då vet hon vad som är på g och då är det verkligen ingen stress, de passen ger så bra balans i träningen och håller henne på gott humör.

Man hinner avhandla en hel del intressanta konversationer också(även om det är jag som är mest verbal i bokstäver och stavelser) även river jag av en å annan gammal ”slagdänga” emellanåt (kan vara därför inte björnen synats till på länge) den har helt enkelt blivit bortskrämd. Åtminstone brukar de bli lite fart på tjädrarna uppe på berget när man kommer.

Näe just nu är det inte vidare glamouröst att träna häst så man får göra sitt bästa för att hålla humöret uppe. Lite inspiration tänkte jag dock bidra med och drog ett verkligen passande kort från leken ”The way of the horse.

Nr 8 Desert of Inspiration

”Hot Desert winds blow across the sand as an artist and her horse merge with this stark, expansiva landscape.”

”That frustrating limbo between letting go of the old and giving birth to the new is an essential, though uncomfortable law of nature.”

Nu råkar vi ju ju inte direkt befinna oss i öknen men vi nordbor har ju vintern och den mörka tiden på året i stället vilket för mig istället kan representera öknen. Det är ju verkligen en tid som man kan känna sig som i ett kreativt limbo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.