Here comes the sun…

En av veckans definitiva 👍 var ju att igår fanns det

Äntligen!!! Så var tiden fram till jul räddad.

I övrigt har det flutit på hyfsat denna vecka, hästarna har tränat bra och är grymt glad att det varit +grader så banorna har trots allt vatten som kommit varit bra. De där tvåbenta dock skulle man ha kunnat tro varit i Frankrike, så dåliga som vi varit, sist vi var så här sjuka var när vi kom hem från Prix d Amerique för några år sen. De måste ha haft nå grymma baciller där eller vad säger du Lars- Åke 🤧🤒 Helt sjukt i ordens rätta bemärkelse…

Sen såg jag en rolig bild på fejjan som jag måste dela :

Det är som jag och Desideria ungefär….

Hon har mest gått och ”moppat” sig denna vecka då hon är anmäld till fredagens tävlingar på Bergsåker. Hon verkar rätt nöjd för tillfället , idag när vi kom ner från skogen stannade hon och stod där och kråmade sig i solen ett par minuter innan hon gick några meter för att stanna igen och stå och kolla på Erik som höll på och grejade vid traktorn, hon hann med ett stopp till också mitt på gårdsplanen för att ha koll på läget en stund där innan hon iddes masa sig in i stallet.

Då är det ingen brådska…🐌 Det var dock ett tag sen nu hon tagit sina små ”konstpausar” så det tolkar jag som ett gott tecken att de är tillbaka.

Det är bara något tidskrävande ibland när det tar 10 min att ta sig över gårdsplanen antingen in eller ut från hagen .

(Det gäller att passa på när solen tittar fram.)