Pestens tid är ännu inte (helt) förbi…

Gillade faktiskt den boken av Stephen King sen är det ju faktiskt lite märkligt att jag i överlag har sett sjukt mycket apokalyptiska filmer, det är epidemier, katastrofer, zombies eller teknik och robotar som goes mad…

Har funderat en del på det där, jag som är en ganska timid och diplomatisk person till vardags kan ju tyckas ha lite udda intressen läste om att det är bevisat att en människas hjärna har en dragning till det negativa (vilketså klart kvällstidningarna har nytta av men jag har kommit fram till att det beror på i mitt fall att jag är intresserad av människor och deras beteende , när samhället inte är som det är nu och vad människan gör då det är det intressanta.

Hm något av ett sidospår blev det men vad jag skulle komma fram till var att vi fortfarande är i något av Pestens tid, både jag och Jouni har kämpat på om man säger så den sista tiden och det verkar ta tid… hm lite dålig sommar har det ju varit så solens frånvaro kan ju ha spelat in en del.

På fredagen var vi ju på Bergsåker med Desideria, regnigt ,grinigt var det och det var nog inte Desiderias bästa dag heller, lång distans , tufft motstånd och det blev lite jobbigt till slut. Hon gick en 16 tid så inget fel med det och det blev lite vida spår på slutet och först utanför pengaplac.

Sen efter i helgen har hon gått på bakbenen och varit väldigt på humör så vad vet man…egentligen.

Hästarna har tränat på men nu börjar det bli mer och mer fruset större delen av dygnet och det är ju alltid lite tungt tycker jag.

Var bara tvungen att fota Desideria, hon såg att jag höll på att blanda i ordning mat så hon visade vad hon tyckte om det.

Tjingeling på er så länge 👍😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.