Farsdag och redan en bit in i November.

Tiden går ju fort även om det inte är sommar och varmt, eller ja den går väl lika fort året runt det är bara det att det finns lite fler av de ogästvänliga månaderna.

Den sista tiden har träningsmässigt bestått mest av skritt, en del dressyrövningar för några och en del banjobb.

Idag är det farsdag och jag ska faktiskt berätta vad som hände tidigare i veckan. Det har ju varit alla helgons precis och denna helg nu farsdag så det kanske har med det att göra.

Mittemellan dessa dagar i veckan som var drömde jag att jag stod och hängde på staketet på stallbackssidan på Bergsåker, ganska precis bredvid den nya utfarten från banan, det var ingen tävlingsdag eller så utan jag stod där för att titta på hästarna som sprang på banan.

Inget konstigt med det om det inte varit för att jag inte var ensam, det var just de som var grejen att bredvid mig stod pappa, naturligtvis i sin gröna gigantiska köroverall, inte kördressen utan typ träningsdress, (hittade en bild).

I vilket fall så stod vi där och både tittade och lyssnade på hästarna som sprang förbi.

Vi sa ingenting utan tittade bara på vad som försigick, så småningom spänstade Desideria förbi och jag minns att det knappt gick att höra hovnedsättningarna, det enda som hördes var den rytmiska andningen som ekade mellan byggnaderna. Vi sa fortfarande ingenting utan bara tittade på varandra i samförstånd.

Jag vände mig så småningom för att börja gå tillbaka upp mot stallet, då var det återigen bara jag där men det var ett välkommet besök och då behöver man inte alltid säga så mkt.

Det är faktiskt lite roligt för jag drömmer inte särskilt ofta om hästar, eller de människor som inte finns med oss längre.

Det händer visserligen någon gång per år fortfarande att jag drömmer katastrofdrömmar om ridtävlingar dvs att man kom till tävlingen för sent, glömt hästen, inte lärt sig programmet, missat framridningen eller ska in och konstigt nog hoppa en klass utan att ha lärt mig banan.

De där drömmarna kom alltid som ett brev på posten en eller ett par veckor före ridtävlingssäsongen skulle dra igång förr om åren, som en mental upshaper eller nåt.

I vilket fall önskar jag alla pappor en glad farsdag, oavsett om de vandrar på jorden eller om de befinner sig någon annanstans..❤️🌈🌌

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.