November Rain och drömmar om en ljusare tid..

Jag tycker November är årets absolut drygaste månad och de senaste dagarnas regnande har ju spätt på det helt klart, men november är snart slut och innan vi vet ordet av är det jul. Så jag tänker blicka framåt, formen på mig själv har det ju varit lite si och så med men det känns skönt att magen varit bra i en hel vecka nu.

Lite trixigt är det ju att tänka om radikalt i matväg men jag har varit benhård denna vecka, inget bröd och inget socker, massa bovete, broccoli osv. Konstigt nog har jag inte känt något speciellt sockersug, så det har gått bra, idag har jag dock haft ont i skallen men funderar på om det inte har att göra med ändringen så det går säkert över.

Nä nu blickar vi framåt för det kommer bättre och roligare tider. Annars rullar väl saker på, Musse och Tekna har tränat tillsammans idag och Desideria lever som vanligt rövare så fort hon får chansen utom igår faktiskt när jag jag gjorde en Masterson samtidigt som hon stod på jordning. Då var hon för en gångs skull väldigt mild, när jag var klar med henne tog jag Musse och han njöt i fulla drag och övriga stallet stod och sov samtidigt. Sånt grymt lugn var det längesedan jag kände av och det är verkligen balsam för själen.

Jag drog ett kort från min Way of the horse-lek och det kändes som en väldigt bra beskrivning av mig och flocken igår.

”A swirl of energi connects two beings dancing in spontaneous flow. Freed from the limitations of species, roles, and expectations, they move in timeless communication where thought becomes form and open hearts lead the dance”

Lite sån nivå på samhörighet känns det som man komma in i när man använder Masterson på hästarna, det är så häftigt. 🙏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.