Julmusiksterrorn

Jajamän nu är den här…. Bara julmusik på radion redan nu. Kommer ihåg ett år när jag jobbade på Kappahl före jul man höll på att spy på julmusik…

Jag skrattade för mig själv idag när jag hörde Just D:s Juligen på radion, de har ju en klockren strof:

”Alltid samma terror år efter år”.

En hel del låtar är man ju så trött på och det går liksom aldrig ur men sen finns det ju några man gillar och ibland kommer de ju några nya.

En av de jag inte lessnat på efter alla dessa år är : Snart kommer änglarna att landa av Ulf Lundell kan bero på man inte hör den så ofta. Jag gillar också Pentatonix version av Hallelujah. Sen kom det en låt för några år sedan faktiskt som jag gillar Julkort från Vårby gård.

Men i övrigt så känns det mest som julmusiksterror ända fram till årsskiftet…