Is och Eld

Ja då var vi inne i December, ja jippie det är inte långt kvar nu till vintersolståndet, tänk då vänder det och vi går mot ljusare tider, så välbehövligt. Det är lite knöligt som vanligt så här års, man väntar förhoppningsfullt på snön när det är hårt i backen och så blir man jätteglad när den väl kommer å sen tjipptjilevipp så är det klabbsnö och stylttider eller varför inte lite regn och isgata..suck. Men efter dagens körning så började det snöa så vi får se vad som händer.

Tekna har vuxit väldigt mycket under hösten och fick stora pluspoäng häromdagen när Jouni var tvungen att stanna ute på körturen och rätta till slaggjorden och hon stod som ett ljus, det har ju varit lite full fart framåt som gäller med den där bruttan.

Desideria fick lite skav av knäkappan senast och hon är och har alltid varit så känslig i huden så vår vana trogen har det gått åt mycket alsolspritsomslag ett tag nu när det började bli ordning på det började det krångla med karlederna, som tur är hade jag kvar av Solheds serum, det är grymt bra mot mugg och rasp och diverse andra otrevligheter.

Det har alltid varit mycket pyssel med huden på fröken, hon har ett speciellt shampoo som hon tvättas med och framförallt benen som hon gärna kliar sig på.

Musse har varit pigg och glad och känns bra, vilket är skönt då banan var väldigt krävande sist så det är mycket positivt. De har ju varit en del jobb med hans kropp. Det är så roligt för han är en helt otroligt levnadsglad individ när man är ute.

Ett glädjepiller på fyra ben 🦄