Det finns mycket att vara tacksam över…

Idag känns det extra bra faktiskt att man inte har någon start på Bergsåker, det fanns en plan som innefattade det men för lite poäng gjorde att vi stod över och idag gör man små frivolter av lycka över det.

Men så tråkigt det är när det är V75 på hemmaplan och så är det så här.☹️

Ifjol vi den här tiden skulle Desideria vara med för första gången i vad vi förr kallade Stodivisionen upp till 360 000 kr. Det var ett stort steg då fröken då inte alls hade så mycket slantar på kontot och det kändes tufft att möta de som hade så mycket pengar. Idag hade hon varit i de skiktet som hade mest pengar i loppet, så det har hänt mycket på ett år.

Det var ett fruktansvärt dåligt väder denna dag också precis som idag och jag var jätteförkyld minns jag och det mesta kändes bajs.

Desideria kördes av Kontio den här dagen och serverades ett snällt lopp på det skitiga banan och gick i mål med krafter kvar som 5a och vi var så glada så då glömde man vädrets omständigheter för en stund.

Men idag känns det grymt skönt att vara hemma. Att vara ute känns lite som att vara fånge i en slushmaskin, det kommer blött slask från alla håll, dock utan den söta smaken.

(Desideria passade på och ” morgonlura” lite istället)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.