Infall…

Fick ett infall att jag skulle dra ett kort från en av mina orakellekar och dela med er som hittat hit, i den tid som är nu med julstress och allt så kändes det ganska klockrent…det är en enhörning som ser lite sliten ut, tror att det är många som kan känna igen sig i det.

Kortet Balance

Ta dig tid att slappna av och bara vara, för du behöver det nu. Det har varit mycket ett tag. Du har jobbat hårt , det har varit en del sena kvällar, lite extrajobb på helgen kanske, i vilket fall har du inte fått den återhämtning du behöver och det börjar kännas. Passa på nu under julhelgen att släppa alla måsten och unna dig själv att bara vara. Julen måste faktiskt inte vara på något speciellt sätt, det är faktiskt vi själva som bestämmer hur vi vill ha det.

💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.