I juletid

På julafton så blev det två turer , Musse var först ut och pigg och spänstig, Tekna var det bra drag i och jag tycker faktiskt att hon blivit lättare i fronten hon är mindre framtung och det syns ju att hon växt om sig lite under hösten.

Det var för oss en ganska vanlig dag igår med julmiddag på Löran hos mamma och P-A. Man fick byta skoter overallen mot jumpsuiten iallafall, overall som overall..😊

Sen hände det nå mystiskt när vi kom hem och helt plötsligt kom Jappen smygande under vardagsrumsbordet och började stirra ut i hallen och började fräsa,bör tilläggas att han inte är särskilt ”fräsig” av sig annars men något var det han reagerade på.

Idag tog jag en ”svängom” med Desideria och ja där vilar ju inga ledsamheter efter helgens prövning . Väldigt rak och fin och bra i munnen och som en jehu…. Proade mig runt banan.

” Musse Boy och jag igår”

Sen har jag en lite grej jag tänkte bjuda på här i mellandagarna, en tarotläggning för 2020. Skriv gärna en kommentar om du skulle vilja vara med så lottar jag ut en bland er som anmäler intresse.

🙏💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.