Födelsedag och stolliga fyrbeningar…

Vill börja med att tacka för alla gratulationer på min födelsedag 🙏💜💕. Så fina blommor och presenter.

Har provat den förträffliga massage kudden som sedemera kom att skrämma ”halvslag” på Jappen men man skulle tro att även han är i tävlingsform för han är också på ”femtielftesprätten” Efter allt slarvade med maten i helgerna så ska det bli fantastiskt att få prova på den fina ”crockpotten” som jag fick av mamma och PA.

Lite rörigt tycker man det blir med alla helgdagar och sen vanlig helg men nu är det snart bara nyår kvar och vi går mot ljusare tider, härligt härligt..

Det hade ju kommit lite snö igår och det var mer än lovligt glada hästar, Desideria bockade nerför Pertjärnsbacken och det hoppade och spratt i henne åt alla håll och kanter.

Sen har hon ju utvidgat sin repertoar något den sista tiden, hon gillar ju att noggrant sikta in sig med frambenen och riktigt stämpla en på fötterna om hon kommer åt när hon är på det humöret, vilket är åtminstone ett par gånger om dagen, nu har hon fått in snitsen på att göra det även med bakbenen med lika noggrann precision, hon är så trevlig just nu…🔥🐉.

Tekna är pigg men ändå rätt behärskad inte lika het som hon varit när man kör det har heller inte varit fullt lika mycket passage och skolor ovanmark till och från hagen men igår fick hon något slags glädjefnatt när jag kom med maten och hon galopperade runt i 8:or.

Musse den rackaren går omkring och är lite småkaxig och igår var nog första gången han ”pullade” riktigt i backen och då var vi ändå själva utan sällskap, han blir visst bara piggare och piggare och det är roligt att se att maten han var mycket skeptiskt mot till en början numera är dagens höjdpunkter och de smaskas rejält.

Han har börjat gnägga också när man kommer, han verkar trivas med livet.

Snart dags att summera året och imorgon ska jag göra årsläggningen som jag lovat och jag återkommer med mer om det till dig Katrinne Bylund. 🦄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.