Vecka 3

Intressanta meddelanden för veckan, drog två kort, ett från en ”vanlig” Riders Waite- tarot och ett från Energy Oracle cards… Liknande bilder och liknande budskap, ni som läser detta har något att se framemot…🥂🌞

Vi börjar med

3 i bägare

Kortet symboliserar vänskap ,glädje att höra till, hitta sitt sammanhang och jag ser firande i bilden, höjda champagneglas. En tillställning, fest och firande väntar. Det kommer snart nyheter till dig som ger dig anledning att fira.

Kort nummer 7 Community.

Även här 3 kvinnor som firar och stödjer varandra. Detta kort talar också om en glädjande tillställning av något slag med likasinnade, det kan också vara en affärsförbindelse. En fest eller ett firande är på ingång.

En sak som kommer till mig spontant, med dessa kort är dela andras glädje och lyft upp varandra när det behövs .

💜


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.