Fyrsiffrigt.. på riktigt.

Igår startade vi Musse i lopp 4, från bricka 4, det var fjärde starten för oss och han blev just 4a. Det var en fjärdeplats med mersmak.

Han har känts finare och finare i träning och som det ser ut har han tagit loppen på bästa sätt också och igår fick jag känslan av att han visste precis hela dagen att det var tävling på gång och han kände sig laddad att åka iväg, han slängde en lång blick när vi gick in från hagen mot finkan.

Förstaspår på 20 meters tillägg var förutsättningarna över distansen 2640 m. Spännande såklart med lite längre distans . Togs lugnt från start och åkte med invändigt och lite drygt varvet kvar kom de ut i andra spår och på bortre lång gick han en rejäl långsida i tredjespår som blev fjärde(fyra igen) i sista sväng, han verkligen kämpade på in på upploppet och tog sig in på 4e plats. En mycket bra prestation av grabben, det är så roligt att se och det är så härligt också att han och Sofia kompar så bra tillsammans, tänk den dagen vi har lite tur med oss också. 😊

Det är roligt att se att han är så positiv , glad och pigg. Snälla husse Henrik hade skickat morötter så Musse hade ett ”morotsparty” igårkväll, välförtjänt om något.♥️

Det var för övrigt en mycket trevlig travdag igår med idel framgångar för många kära vänner och bekanta och det gläder extra mycket, för alla kämpar. Det var faktiskt en som kom till mig som hade följt Musse lite och sa att att hon tyckte jag gjort ett bra jobb med hästen på den korta tid vi haft honom trots allt, och sådant värmer ju lite extra. Det är ju just det där med att lyfta varandra det betyder så mycket.

Nöjd Musse i finkan innan hemgång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.