Under pressure…

Tacksamheten över att ha en tryckvagn vet nog just nu inga gränser. Desideria har ju gått med den ett tag och även Tekna och idag var det premiär med den för Musse.

Desideria var ute med den i morse när solen gick upp och hon var lugn och fin, tror knappt jag behövde röra tömmarna, hon vet ”rutten” exakt.

Tekna var lugn till en början sen tror jag hon gick i passage i ungefär 10 min, men utan att dra i bettet och bli framtung, hellre det än att skritta helt rakt och bara dra, ibland har de bra idéer, suck. Men en sak kan man ju konstatera , det är mycket gung i hästen iaf.

Musse pigg som vanligt och känns fortsatt fräsch och fin🙏, så han fick börja med tryckintervaller idag det är ju ett tag till nästa planerade start då han inte kom med på Bollnäs kommande söndag.

Det är en konstig känsla när man i Januari kan sela och samtidigt ha dörrarna vidöppna och det är typ 8 grader varmt. På vissa ställen på banan har isen försvunnit och det är lera, mycket skumt det är ju den tiden nu man i det närmaste ska frysa arslet av sig så frågan är när kommer den…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.