Kortläggning för Vecka 5

Gjorde en variant av läggning för kommande vecka och oj oj, vilka kort, spännande…

9 i pentagram

Kortet andas lyx och det kan vara så att du nyligen lämnat en tuffare period i ditt liv, om du fortfarande upplever att saker och ting är tufft så talar det om att saker kommer att bli bättre, du kommer snart ut på den andra sidan så kämpa på. Det kan även visa sig att den lugn och ro du strävat efter så länge kan visa sig upplevas lite tråkig när du väl kommit därhän. Men det är övergående för spännande saker är på väg in.

Här börjar den nya resan och en bra tid att förlåta och läka gamla känslomässiga sår, se det goda i människor även de som kan tänkas gjort dig illa tidigare. Ditt självförtroende växer och med den din kreativitet. Du är magnetisk just nu…

Detta kortet symboliserar att du ska ”think big” du har oanade resurser med dig nu. Om du har nåt på g i affärer är det en bra tid att expandera och tänka mer globalt.

Å slutligen, våga tro på att dina ”mirakler” är på väg och våga leva och ha roligt under tiden. Den här enhörningen påminner också om att du inte ska stirra dig blind på en sak, de mirakel du har bett om kanske inte kommer i den förpackning du väntat dig. Var öppen och följ din intuition.

💜🦄 Ha en toppenvecka alla💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.