She’s got style ,she’s got grace…

Det kom ju lite snö igår och de hade fixat på bra med banan så idag gick det faktiskt att köra riktigt hyggligt.

Musse var först ut och den var en kanontur, spring, tryckintervaller och spring, helt perfekt. Han var nöjd och glad och det blir man själv också av att umgås med honom.

Tekna hade samma upplägg och hon kändes riktigt bra och hon skrittade väldigt lydigt och duktigt under tryckintervallerna för slaka tömmar trots att det var hemväg och var riktigt lugn, guldstjärna till henne idag.

Sen var det dags för hon som stod för gracen idag. Desideria har ju haft lite lugnt och sedan tryckvagnsträning några veckor, kravlöst och bara haft det trevligt, fullständigt vild i hantering men snäll att köra och idag var det som att sitta bakom en ny häst. Hon fick springa upp på berget och sen fick hon gå sina tryckintervaller, blev lite saligt lycklig idag, för i dag hade hon verkligen ”swag”.

Fin, laddad alldeles lagom med klipp i steget och svansen som en jetstråle bakom (det var ett tag sen ), vilken pangdag, så fina hästar.

Jag kände mig dock efteråt som jag hade svalt en rejäl pälsjacka, Hua nu fäller de rejält. Bara att skölja ner blää. Så nu är det den tiden och sen kommer pollensäsongen jippie, snorigare, snorigast. Hur det än är så går vi ju mot vår, så småningom..🤩

Bra idéer har hon ju alltid haft hihi 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.