Palindromdatum 20200202

Unik dag om man kollar på siffrorna, palindrom dvs det blir samma framlänges som baklänges (som Ola Salo) och ja det finns väl sämre sätt att spendera en sån dag på än såhär…

Faktiskt riktigt fint före uppe på berget och i skogen och solen tittade fram. Ingen stress på herr Musse och taktfast och bra arbete. Desideria var så glad idag, hoppade och lekte men ingen hets bara roligt verkade hon tycka. Tekna tyckte det var lite halvjobbigt idag, ville småspringa en del och det brukar bero på att träningen har helt enkelt tagit där den ska, det läget där jobbet tar ,de skyndar man sig helst ifrån, hon har arbetat med de muskler som hon behöver stärka.

En sak som är lite roligt är ju att jag ser ju olika personligheter i hästarna( har skrivit några inlägg om det tidigare) och en bild jag sett allt oftare på senare tid nu när man lärt känna Musse är ju karaktären Poirot, den belgiske detektiven i Agatha Christies romaner som även blivit film och tv-serier, Poirot är alltid den perfekta gentlemannen och verkar rätt försynt, det är rätt många som underskattar den trevliga lilla farbrorn, men med det knivskarpa intellektet överlistar han ändå bovarna i slutänden.

Nu hoppas jag väderleksrapporterna stämmer för det ska hålla sig kring några minusgrader till veckan och det hade ju varit perfekt så föret kan fortsätta vara hyggligt.

💜🦄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.