Det halkar på…

Dagarna går fort även om det märks att det blir ljusare längre. Vi är redan några dagar in i februari och det mesta snurrar på, igår fick man ju nästan en köldchock , -14 grader shit pommes det är man ju inte van nu med allt mildväder så det kändes som minst -24, sen hörde jag det skulle bli +6 på fredag, snacka om svängningar.

De numera 3 musketörerna ( Gemeaux har ju flyttat till ”ridhästlandet” )var minst sagt på hugget igår när det var minusgrader, de var visserligen snälla att köra men levde lite rövare i hagen, de har lite olika trix för sig, Tekna kör med caprioler och galoppiruetter, Desideria går mest på bakbenen och Musse ”kvastar” omkring som en kanske vad man kan säga ”normal” travare, om det nu finns några sådana.

Lite uppladdning inför söndag kanske? Perfekt att det fanns bra ”proppar” och att man dessutom kunde komma med när det är trav hemmavid och på en söndag. Så ja den här veckan är ju fylld med massage,hästyoga och Masterson i vanlig ordning. Jag fick en superbra massagekudde av mamma och PA när jag fyllde år och den har varit toppen på mig själv nu när det varit lite kyligare och man suttit en del i obekväm tryckvagn, riktigt bra med massagekudden är att den dessutom värmer och verkar även fungera som ”kattmagnet” Jappen är mycket intresserad av den när den är igång.

Drog ett kort för veckan i söndags och det verkar ju stämma bra så här långt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.