”Ibland blir det omöjliga möjligt”

Denna vecka har gått grymt fort, jobb, häst, mycket nya intryck och mycket nytt har jag lärt mig och mycket motiverande saker.

Ett tips är att lyssna på den senaste Hovavtryck-podden med Matteus, det finns två avsnitt ute nu där Matteus samtalar med Stig Wiklund som är mental tränare och arbetat med tex Johan Olsson, Frida Karlsson och ”Bergharn”. Det var väldigt mycket matnyttigt och inspirerande att lyssna på, sådant också som jag är väldigt intresserad av. För övrigt är det ett citat från Stig som jag stulit som rubrik, sånt bra citat för visst har vi alla sett det när något omöjligt blir möjligt och vad häftigt det är.

Tekna var riktigt fin idag, låg inte på det minsta och toppenfin i handen, igår hade vi lite skilda åsikter till och från men idag var hon perfekt. Så nu ska jag tjura på med den här modellen som vi hittat på, det var roligt idag också att hon verkade tycka själv att hon var duktig hon brukar inte uttrycka så mycket även fast man berömmer henne, men idag var det lite som hon sa själv att idag har jag varit duktig för det visste hon, roligt att se. Det är så viktigt de känner sig duktiga.

Desideria och Musse fick gå tillsammans idag och vi kollade av att allt verkade bra, Desideria såg fin ut från sidan och Musse kändes bra, han har en otroligt smittande levnadsglädje och de två tyckte det var jätteroligt att vara ute tillsammans och träna, inga ledsamheter där inte och inget att klaga på såhär långt.💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.