Lugnet före stormen…

Passade på att köra i solskenet idag och det var nog lika bra, det ska ju bli värsta ovädret imorgon, hua..

Fair och Tekna körde vi tillsammans innan och Fair har lugnat ner sig betydligt och var mycket rakare i kroppen, det har varit lite ”stressad ostkrok” med vänsterböj från början men det har blivit bättre och bättre . Det är ju krävande backar på Wolmsta och det har hon redan lärt sig att man ska ta det lugnt uppöver, smart tjej.

Det har kommit några nya hästar i hagen bredvid Musse och jag skrattade åt han lite igår för när de gick förbi hans hage började han mopsa upp sig och lägga öronen bakåt och liksom försökte se lite frän ut, han har ju knappt ”sagt flaska förut”.

                              Fair

De är ju rätt roliga att se hur de uppför sig mot varandra för Desideria har ju liksom alltid kört ”krokodilstilen” mot boxgrannen, hugga i gallret med bakåtslickadr öron, Gemeaux han låtsades inte se för det mesta tror jag och gjorde sällan något mot henne men lilla Fair hon möter upp Desideria med bakåtlagda öron och ett något mindre men ändå uppspärrat gap och Desideria blir hyggligt snopen att hon inte lyckas skrämmas.

🍀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.