Veckans budskap

Tacksamhet, val och tillit är vad veckan kommer handla om för många.

Många känner sig lite uttråkade och fast i en lite trälig årstid, det ligger ljusare tider framöver och längtan dit är stor, det finns mycket att se framemot men just nu är du lite otålig och det känns som du står och stampar på samma ställe.

Kortet Appreciation talar om just detta att vara tacksam över det du har och se det stora i det lilla, det du väljer att fokusera på växer, så fokusera på det du vill ha mera utav.

Den här tiden som du upplever som stiltje kommer inte vara särskilt länge till då du kommer att ställas inför ett val av något slag, att välja kan kännas marigt men du var inte rädd för att välja fel, ingen väg är mer rätt eller fel just nu utan det handlar mer om att bara välja vilken väg som ska ta dig både framåt och uppåt för just trappor och steg symboliserar att du är på väg uppåt till en högre plats, ett bättre ställe. Dörren däruppe leder till stjärnorna och stora möjligheter.

Det sista kortet hänger så ihop med det förra då det handlar om att ha tillit, tveka inte, våga ta steget för det kommer att ta dig dit du vill. Vägarna mot målet kan vara många men våga välja den som känns mest rätt för dig nu, våga vara djärv och tro på det du gör.

Ha en härlig vecka alla 💜🦄🍀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.