Ett bra jobb…

Så glad över att Musse fick ett bra lopp igår och en fin slant med sig genom en 5eplats. Loppet gick över 2640 m och han kändes pigg hela vägen så det blev nog ett bra lopp för självförtroendet och han höll stilen. Man har ju rätt så mycket huvudbry över träningen nu när det är rätt rejäl isgata så det kändes faktiskt bra att starta för då har i han fått ett bra jobb på en bana som är i ordninggjord för tävling. Han var faktiskt lite på hugget igår lite vassare i stallet än han brukar vara. Allt bra idag också, käkat upp all mat tom höet som det ibland kan vara lite si och så med.

Musse i mina gamla klubb färger från NRF gult och svart.

Desideria fick ett tryckvagnspass här på morgonen i solskenet och jag tycker faktiskt det ser ut som hon börjat lägga på sig lite mer muskler. Hon har ju en splittrad personlighet verkligen, idag var hon verkligen inte på nå vidare humör när jag skulle sela, det viftades med bakben hit och dit och när man säger åt henne då attackerar hon dörren. Hon jobbade på bra ute i skogen och var lugn och fin och när vi kom tillbaka till stallet så tog hon ett litet brejk på stallplan en och studera slambilen som var och där och tömde. Hon är mycket intresserad av allt som händer på gården och inte det minsta skraj. Väl tillbaka i stallet så är hon så snäll och timid i jämfört med innan man varit ute. Även om det var fint i morse så känns det att det hänger snö i luften. Ska bli intressant att se vad som kommer.

🌨️🌧️