När ”gamla” hästar blir som nya…

Var ute på morgonkvisten med Musse Boy och han sprattlade och for åt alla håll, hoppade över vattenpölar och gjorde sidohopp och små katapultruscher, jag höll på att smälla av, rena rama unghästbuset, han brukar ju vara pigg men inte busig som idag, vilken levnadsglädje och som sagt var han är ändå nio år kan det vara vårkänslor?. Hästar är verkligen fantastiska och de finns nog ett och annat vi kan lära oss av dem när det gäller att leva i nuet.

I övrigt är de ju rätt pigga hela bunten men var nöjd med Fair igår, hon är ju lite känslig för ljud och de fräsar och skramlar på rätt bra nu uppe i skogen men hon skötte sig superbra och lyssnade mycket fint och var finare på bettet efter tömkörningen så det var riktigt skoj, igår fick hon en intervall i Pärtjärn och var exemplarisk på alla vis, till och med vid vändningen ingen hets och lagom fart uppöver.

God kväll 💜🦄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.