Magnetiska tips, vindolja och hoppning…

Jag fick nyss en filmsnutt på Gemeaux som löshoppar i sitt nya hem, blev så glad ,så roligt att se och han såg ut att tycka det var så roligt.🤩

Har testat ”vindolja” från Hermansdals gård, har känner att det ev varit en lite förkylning på g så har använt den i två dagar, förebyggande, grymt fräsch och uppfriskande. Helt klart ett bra tips så här i förkylningstider.

https://hermansdal.com/ här hittar du info om ”vindolja”.

Sen till nästa tips, förra vintern började jag få ont i ena handleden, speciellt när det var riktigt kallt ute så köpte ett handledskydd ( magnet och turmalin) från Magneticshop. Det var faktiskt väldigt intressant för första dagen när jag tog på mig den så blev högerhanden alldeles varm och röd , med andra ord jättebra cirkulation. På bara några dagar kände jag inte av någon värk eller stelhet i handleden längre, jag använder denna för det mesta och lite intressant var att jag tog av mig den i lördags när jag satt i soffan och den ramlade åt sidan och sen glömde jag att använda den i några dagar och igår med 3 dagar utan så började jag känna osmidigheten i handleden komma tillbaka. Så jag måste säga att de där magnetgrejjorna med turmalin helt enkelt är grymma. För ett tag sen trampade jag lite snett också och fick ont i ena vristen, då satte jag skyddet på vristen och på kvällen var ömheten borta. Amazing…🤩

https://magneticshop.se/ här hittar du magnetprodukterna ⭐

Ha en toppen dag i snöyran alla och kör försiktigt 💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.