Snökanonen…

Jajamän, den är igång fortfarande, like there is no tomorrow…och hästarna är stolligare än tåget…

Tekna var den enda jämnstolliga hon är ju liksom sprallig annars med, hon galopperar i 8:or när hon är i hagen. Desideria trodde jag försökte klättra i träden idag i sin hage, Fair pep hela vägen ut och blir irriterad när det fastnar snö i bakskorna så hon går med fram och sparkar bakut med bak och Zoot han övar galoppiruetter blandat med små stegringar i hagen, Musse håller sig till att kasta med huvudet och bara se lite nonchalant vild ut.

I helgen gjorde jag en Mastersons på Zoot och det var nog en hel del som släppte för det var bra tryck i han igår såg det ut som från sidan, jag körde Fair samtidigt och hon var också på hugget.

Det är ju ändå mars så även om det är ett snöoväder utan dess like just nu så är det ändå nära till en tid framöver som inte är vinter, skulle den här skiten kommit i januari hade den kanske varit till nån nytta men samtidigt hade man ju vetat att det kan vara vinter och jäkelskap en par 3 månader framåt.

Misströsta inte, the spring is coming 🌄🌷

Many shades of grey

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.