It may be winter outside, but in the heart its spring..

In the time of Takras if you know what I mean… Takrassäsongen är här och härligt soliga fina dagar har vi haft nu 2 i rad, grymt. Tänk vad gott det skulle vara och grilla.🥩🍖. Bara solen dyker upp till oss solsvultna nordbor så får vi lite sommarkänsla, även om jag fortfarande inte riktigt hänger med hur de tänker som är ut i lågskor och såna ankelstrumpor så det blir en glipa mellan brallan och sockan, har sett dem hela vintern och får lika ont i vristerna varje gång.

Har ju varit en lite upp och ner vecka, mycket snö och då blir det lite tungjobbat dock har det ju varit bättre underlag efter allt lagt sig. Tekna tycker jag börjat muskla på sig där jag saknat, Musse har återhämtat sig väl och är pigg som en mört, Desideria är odrägligare än vanligt. Fair och Zoot har tränat på bra.

Hoppas ni får en fin lördag alla 🌷