Lägesuppdat…

Ja jisses vad tomt det är på vägarna nu och vad man än åker förbi… Hmm jag tror nog snart att zombisarna också är på väg.. skämt å sido så såg jag faktiskt att en av mina favvofilmer på senare år just Zombieland har fått en uppföljare, den måste man ju kika på.

Lite seg är jag , har kämpat på länge nu mot den här förkylningen som Jouni dragits med men nu har jag åkt dit likt förbannat, känner mig ändå rätt nöjd över att dess epicentrum håller till i näsan och inte några luftrörsproblem eller torrhosta, men huvudet känns som en fotboll. Men det är väl som vanligt bara att rida ut stormen.

Man får ju lite knasig funderingar när det händer så mycket i samhället på så kort tid i och med corona och det florerar en massa humoristiska inlägg trots allt på fejjan och någonstans i allt elände försöker vi ändå att se det komiska och ironiska i saker… Jag tänkte så här lite också med tanke på en erfarenhet från i ifjol .

Det var den härliga dagen på Gävletravet när Desideria bara var så fin och vann med James McDonald i vagnen ett av loppen i World Drivning Championships, det är ju en sån ”once in a lifetime” grej man får vara med om, hur kul som helst om det inte varit så att en häst förolyckades innan loppet precis och därför valde man att inte ha någon segercermoni osv, sånt händer ju tack och lov väldigt sällan men det är ju klart att lyckas man vinna något lite roligare någon gång då ska det hända något sånt där…tragiskt som lägger sordin på tillställningen.

Det fick mig osökt att tänka på att det har ju pratats en del om elitloppet inför tomma läktare beroende på vad som händer med Coronasituationen och då tänkte jag att det är ju så många som vill starta den helgen och få uppleva den atmosfären osv och det är inte heller lätt att ha en häst som platsar att vara med under denna helg så tänker att om det är något år man skulle ha en chans på det så kan du ju ge dig på att det skulle vara ett sånt undantagsår när det gapar tomt och tyst på E -läktaren som det kan bli i år eller hur? För det skulle vara ödets ironi… Vem vet ishockeyn har ju ställts in så det kanske inte blir nåt elitlopp, ingen vet ju vad som kommer hända den närmaste tiden .

Det känns lite overkligt nästan allt som händer runtomkring och allt går så fort.

Det är bara uppe i skogen med hästarna som allt är som vanligt, tack och lov för det 🙏.

Mycket nöjd över Zoot som har förstått det här med dressyrkörningen och jobbade på väldigt bra idag, bitvis med spänst, så roligt det var.

Satt i fikarummet och såg en glipa i dörren där solljuset letade sig in och kom att tänka på textraden under bilden. Det är lite som det är nu, mycket som krackelerar i samhället just nu men samtidigt är det ju i de sprickorna vi också ser att människor går samman hjälper varandra det finns medmänsklighet och välvilja (ljuset) som inte skulle visas lika tydliga om inte dessa sprickor i vårt samhälle uppkommit. Det är ju synd att det måste till något sådant här men nu ju är det ju som det är.

Kram på er och ta hand om varandra ♥️🦄

”There is a crack in everything, thats how the light gets in”