Iakttagelser och en del tänder…

Asså måste bara sammanfatta lite iakttagelser från de senaste dagarna, den där dagen regeringen höll presskonferens om bla att begränsa antalet personer på evenemang osv när jag bytte kanal efter detta så visas filmen Outbreak- i farozonen, en slump eller…jag började skratta faktiskt för mig själv för jag tyckte det var rätt sjukt..

Sen i helgen  lyckades jag slå på TVn det är Aktuellt precis strax innan presskonferensen med SAS , de filmar ett bord där de står nå mikrofoner och det ligger en spänning i luften, så börjar nån hosta och det fortsätter ett tag om man säger så, när de växlar till nyhetsankaret så kan hon nästan inte hålla sig för skratt, över den något bisarra situationen, det var helt i klass med ni vet när han Soldoktorn skulle snacka om solen och hudcancer och själv såg ut som en friterad pepparkaka.

Idag har vi haft Niklas här som fixat tänderna på pållarna, mycket bra och alla var snälla och duktiga.