Jo apropå…

Boktips… Här kommer ett till ”Ryttaren” Christina Olseni -Micke Hansen.

Tänker inte säga något om den rådande situationen, glad att man kan jobba på och ha något att fokusera på. Mycket träning och mycket underhåll av hästar har hunnits med och idag har det varit blandat, körning för somliga och tömkörning för andra. Fair tex har kommit på att det är lite jobbigt så hon var faktiskt lite lat. Zoot är väldigt fin på töm, joggar runt som ett högbent fullblod, faktiskt med lite schwung också. Tekna gick med equiband i tömkörningen och det funkar väldigt bra och har mycket bra effekt. Har haft en del ahaupplevelser den sista tiden och nu jobbar vi på i den riktningen. 🙂👌

Ha det gott alla 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.