Trevlig Älg…

Nu pratas det ju en del om vargen som setts i Åh i Njurunda och det är ju bara ett stenkast från oss, nja ingen varg har jag sett idag men när jag var ute med Fair så fick vi sällskap av två älgar, fröken Fair har ju haft nerverna utanpå och hade precis avslutat min serpentin och dressyrkörning med henne uppe i Pärtjärn ( min plätt) har äntligen tinat fram däruppe och svängde neröver backen och får syn på två älgar som står vid dikeskanten, de stod så stilla så de smälte bra in i den gråbruna omgivningen, Fair var fortfarande så koncentrerad efter dressyren så hon märkte inget förrän vi kört förbi dem och det kom en vindpust från deras håll. Hon spände till sig lite men lyssnade perfekt på mina signaler och höll sig i skinnet, så glad jag blev för hon är ju verkligen en speciell häst och hon var inte helt lätt till en början men hon har verkligen börjat göra stora framsteg. Jobbar mycket med henne som jag gjort med Desideria, sysselsätta hjärnan, hitta lugnet och definitivt ingen stress.

Var faktiskt mycket imponerad av Desideria när vi skulle sätta igång efter vilan så lugn och fin och köra och när man ska gå ner till skritt så nästan tänker man det bara så saktar hon av mjukt och fint i balans, då blir man verkligen glad över hur fint hästen en gång i tiden blev inkörd samt hur man har fortsatt att arbeta med hästen sen och behållt lyhördhet och samspel.

Det var en riktigt bra dag idag, så nöjd var jag med Tekna också, äntligen har vi hittat rätt betsling och hon kändes så fin idag , travade bra och stabilt , så roligt.👌👌👌

Hittade den här på facebook tyckte den passade rätt bra in just nu…

2 reaktioner till “Trevlig Älg…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.